Ring mig sen!

Telefonnummer 0318947463272894439276272# Telefon  tid mellan 10:30 och halv elva =)

Bild. A.Andarve ©


MADONNA

Såhär kan det bli efter en dag med Anders =)

Bildproduktion. A.Andarve och C.Gast ©


ID - makeup och nästan grundlurad på köpet

Idag, Söndag, var det dags för ett besök hos fotografen. Alla flickorna i studion ska göra en egen MADONNA- Bild.
Och jag har fått värsta finnen mitt på kinden så lite foundation vore på sin plats. (vilket jag inte äger någon eftersom jag tycker att smink är så jäääävla jobbigt. Ju mindre desto bättre.) Men IDs produkter med mineraler ska tydligen vara bra för hyn så det vart det jag tänkte satsa på. Makeup artisen rekommenderade ett puderfoundation 495 kronor, ett transparent puder 375 kronor och en pensel 345 kronor. Vad bilr det? Jo, ett tusen tvåhundra fucking femton spänn! (1215 för den som inte orkade läsa) Så ser jag ett startpaket med samma innehåll men för totalt 450 kronor! En sån jävla skillnad på ingenting! Snacka om att rip people off!! Morrr...
Annars är detta en produkt som verkligen ska rekommenderas eftersom den inneåller vårdande mineraler, är lätt att lägga på en snyggt vis även för oss amatörer och skyddar hyn mot föroreningar som finns i luften under dagen!


Finnen är nu nästan som borttrollad så paketet vart ialla fall klart värt de slantar som det kostade.

ZARA

Har precis kommit underfund med att min nya favorit-kläd-butik är ZARA. Hittade DEN snyggaste kappan där idag. Alinjeformad med endast två knappar som man knäpper uppe i brösthöjd och en JÄTTE luva som även tjänar som supersnygg "krage" runt axlarna. Beroende på hur man vill ha den. Att köpa eller inte köpa.. det är frågan! Jag ÄLSKAR den, men jag har lovat mig själv att bli ekonomisk, gick över min "budget" för Läääääääääääänge sen och har redan ca 10 kappor... VAD SKA JAG GÖRA? NÅGOT FÖRSLAG??

Det enda som är dåligt med Zara är att man aldrig hittar det som finns i bitiken på deras webbsida =(((

Hårvård

Världens bästa hår produkter (enligt mig) ÄLSKAR TREsemmé! Håret känns jätte lent och blir väldigt mjukt och glansigt.
 
Faximil telva.com


Fight me ;P


Bildproduktion A.Andarve och C.Gast ©


Svullen mage

Läste en bra artikel i senaste numret av VeckoRevyn om svullen mage eller "Ballong mage", och kom fram till att anledningen till att jag ofta ser ut att vara i 5e månaden kan bero på mitt dagliga intag av 1 liter cocacola, godis, chips McDonaslds och all annan skit jag trycker i min lilla mage (Ja det behövdes en upplysande artyckel för att in se detta, jo det är vist som hjärnkirurgi). Så från och med idag börjar mitt nya nyttiga jag. Styrketränar ju regelbundet sen 4 veckor tillbaka och f.o.m idag är allt vad läsk och snask heter landsförvisat (förutom på lördagar då, man måste ju få leva liiite ialla fall) Eller? Nån som känner igen sig? 
 
                                                                                                                                         PUSS!
Man ska vara snäll mot magen!!


Faximil: Aftonbladet Kropp&Hälsa 2002-11-12 ©

Lunch med Anders Andarve

En timmas lunch, utnytjas bäst hos Anders. Gick igenom lite bilder från förra plåtningen, fy skruttituten vad tokigt det blev haha.. =) Men några bilder blev riktigt bra. Allt som behövs är en kamera och en lampa. Här är ett litet smakprov.

Bildproduktion A.Andarve och C.Gast ©


Bildproduktion A.Andarve och C.Gast ©


Svininfluensan

Ja man kanske ska vaccinera sig, tänkte jag. Pappa har gjort det och det gick ju bra. Själv brukar jag hålla mig så långt borta från allt vad nålar heter. Men i morse var jag på vårdcentralen i ett annat ärende, och så föreslogs det att jag skulle få en spruta. RESULTAT: 30 minuters trilskande, slutade med INGEN spruta. Jag vet. Det är skitlöjligt. Men jag är värkligen värkligen livrädd för sprutor. Och jo det gör vist ont. Jag tycker på riktigt att det känns som om helaarmen ska sprängas. Hjärnspöken? Ja säker, men inte mindre verkligt för det!


Peacock Halloween

Igår var det halloween wiiih, Var ute på nattkluppen Peacock med killen, hans bror med flickvän, Maja och Igor. Bästa utestället i hela Göteborg. Riktigt lyxig mysig inredning. Personligt och sexigt. Fantastisk personal och alltid med stämningen på top och GRYM musik. Lite litet kanske, men men =)
Hade en kanon kväll. Tyvär ingen bild med jag hade en kort svart coctailklänning axelbandslös, svart och glittrig med utsvängd midja och ett lääderbälte i midjan, högklackade sandaletter i silver med matchande snygcken. Riktigt snyggt. Ska visa er en annan gång ;)

Idag sov jag till klockan ett, åkte och solade med killen, handlade och hem för att laga mat medan killen och hans bror tittade på fotboll.l Det bliv Rosébiff med potatis och hemagjord sås på rosépeppar, creme fraiche, tomatpure och annan smaskigt. Kanon gott! Nu ska jag smälta maten en timma och sen bär det av till gymet. Har blivit jätteduktig och tränar 2-3 gånger i veckan nu. Jätte skönt!

Puss på er!

 After Work Woop Woop

After work på fredagen. Stod i köket på jobbet och lagade mat till 28 pers halva dagen. Tänk dig att koka så mycket pasta på en plata stor som en handflata. A L D R I G igen säger jag bara. Men maten blev uppskattad så det vart ju kul.  Har lite bilder från när vi käkade på jobbet, bilder från utgången kommer lite senare ;) har dem inte i MIN kamera nämligen. Men men...

Var på systemet på dagen och handlade dricka till folket. Det blev 4 lock Öl, två lock Cider, 2 bag in box cillenskt rött vin och 2 bag in box med vitt. Detta fick jag köra i vagnen genom HELA nordstaden upp till jobbet. Folk stirrade så att öhonen höll på att ploppa ut. Kände med som en jvla ALKIS hahaha. Två gubbbar sa "Fan ja skulle ju till systemen med det verkar ju redan vara rensat höhöhö"Ett av borden med käk. Potetissalladd, kassler, baguetter och pastasallad. Mums!


Nästan alla i en klump =)


Chefen håller tal och alla vill ut till matenRSS 2.0