Låt det rätte komma in...

Torsdag kväll, klockan är 20.00 och jag sitter/ springer runt som en skållad råtta på jobbet.
Kör fyra olika projekt samtidigt, någon skäller i telefonen, säljarna springer om vart annat med tusen olika frågor oftast om samma sak allihopa, statistiken är svårräknad idag och stämningen är allmänt konstig.
Någon fuskar i avsluten, en annan har problem hemma och en tredje vill säga upp sig. Gaaaaaahhhhhhh!!!!!!
Vad är det för fel på folk igentligen?! Hela dagen har kantats av sura miner, mutter och stela ord.
Måste vara vädret. Grått och dimmigt hela dagen med regn och t.o.m hagel! Statistiken säger ju att både depressioner och självmord öker vinterhalvåret i Sverige. Tänk att väder faktiskt påverkar oss så mycket!

Ja ja, om en timma får man åka hem *skööönt* ska ta en lång varm dusch och sprola bort minnet av dagens leda. Krypa ner i soffan med en filt och min bok "Låt den rätte komma in"  Skiiitbra bok! Vrålspännande och helt i min smak  =) Högst rekommenderad alltså! Både läskig och jättespännande!

"När det ofattbara kommer till Blackeberg, är det först ingen som märker något. Det är senhöst och livet i förorten pågår som vanligt. Men när kroppen av en tonårig pojke, tömd på blod, hittas i närliggande Vällingby börjar rykten om ritualmord sprida sig, inte minst på löpsedlarna.
  Ännu anar ingen vad det är frågan om.
  Tolvårige Oskar fascineras av mordet, men det är inte det viktigaste som händer i hans liv. Det har flyttat in en tjej i porten brevid. Dom blir vänner. Dom blir något mer.
   Men det är något som är fel med henne. Något som inte stämmer. Och hon kommer bara ut på natten."


  


Kommentarer
Postat av: nathalie

Svarar på kommentarer och är inne på facebook. x)

Allt bra idag?

2009-10-09 @ 16:17:08
URL: http://naattisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0