Steamy Windows

Aaahhhhhh. Äntligen hemma. Idag på SATS gick jag på passet Steamy Windows. Det är nästan som street/show dans fast med stång. Alla hade varsin stång som vi ålade runt, viftade med, juckade mot och slängde med. Var bara korsetterna som fattades så hade vi sett ut som en gäng jävligt häftiga strippor! Hahaha! Skitkul var det ialla fall, och jävlar vad det tog på lår, ben och höfter. Ska helt klart göras om! L.O.V.E.L.Y

Nu ska jag visa sambon några av mina nya moves hehe..

Surrogates

Söndag, antagligen segaste dagen i veckan. Var ju på Ladys Night med Mamma igår, sjöng kareoke ihop och hade vrålkul. Så idag har jsg sovit nästan hela dagen. Handlade lite vid 5 tiden och kvart i sjuk blev det en bio med lillasyster. Surrogates. Skit bra film med Bruce Willis. Måste ses helt klart!

Idag krockade jag nästan, en jäkla turk (inget ont om dem i övrigt) körde motsols i rondellen. Fick köra upp på trotoaren och repade fälgarna, på KILLENS bil. Suuuuuuuuger. Hur förbannat svårt kan det vara att köra i en rondell egentligen!?

Nu sitter jag inbakad i halsduk och filt hemma i soffan och kolla på fotboll, spanska ligan. Trååkigt. Ska nog gå och laga mat istället. Hungrig. Gaaaaahhhh. *dräggel*


Ladys Night

  Bokat pord på golvet framför scenen.


De tre gullegossarna som stor för showen var kvällens spaningsobjekt för de 8500 galna tjejer som vard där!



Mattias från Bygglov och Lets dance var också med på ett hörn



Och sveriges Magnus Samuelsson var med för att visa en ny sida av sig själv..




Tralalalala


Ladys Night

Ikväll var jag på Ladys Night. Med den underbaraste kvinnan på jorden, min älskade mamma! Satt på första parkett och blev serverade mat, vin, efterrätt och kaffe. Showen var helt fantastisk. Jätte roligt! Biljetterna fick jag av sambon. Tack älskling!!!♥  Berättar mer imorgon. Nu halvsitter jag i sängen. Klockan är visserligen bara två men jag är helt slut och ska sova nu. God Natt!!


LOVELY

Köpte snyggaste ringen på Glitter igår. ÄLSKAR DEN! Snygg i silver och stenar i olika nyanser och rosa och olika former. Retro =)


Fredagstrassel

Äntligen har jag fattat hur min webbcam fungerar så nu kan jag uppdatera med bilder vart jag än är =) Hihi
Sitter på jobbet invirad i nya halsdukenduken och myser. Hela kontoret håller på att möbleras om så kaoset är ett faktum. Tur att man bara jobbar till fem idag. Slippa se skiten haha.. Nä nu ska jag jobba vidare!


Gym-ragget

Hej bloggen! Ledsen för avsaknaden av nya inlägg de senaste dagarna. Min dator har nämligen vart trasig. Uppäten av virus helt enkelt. Och att instalera om hela skiten var inte de lättaste.

Var på SATS i tisdags och tränade Afrodans. Såå jääääkla kuul! Men nu har jag sån träningsvärk i hela kroppen så man kanske kan likna det med "överkörd hamster" som min älskling så snällt uttryckte sig när jan såg mig senare på kvällen. Hahaha, taskmört =)

Fick ialla fall ett GYM-RAGG. Träffades precis innan passet, och eftersom jag har svårt att hålla truten stängd var
kontakt ett faktum. Tjötade en hel del efteråt och sen gick vi hem till henne och käkade vrålgod pastasallad, tjötade ännu mer, tittade på tru blood och sen tog jag taxi hem. En riktigt oväntad men supertrevlig kväll som antagligen blir tradition.

Fantastiskt vilka roliga människor man hittar om man bara vågar öppna munnen =D

Tyson och Strumpan

Söndag är snart slut. Har solat lite solarium, ätit världens godaste pasta sallad med champinjoner, coctailtomater, fetaost, pesto och majs. MUMMA! nu sitter jag och miser i en filt i soffan och kollar på Evan den Alsmäktige. Skön film hahaha =) Så himla mycket söta djur! Får mig att tänka på mina två underbara katter som jag saknar såååå myycket!!! =( Mina älskade bäbisar, borta.. =(
Den lilla är Strumpan. Den stora är Tyson.

I en likkista

Bildproduktion A. Andarve  och Gast ©

Såhär kan det se ut i förberedelserna inför en fotografering hihi


LIGHT me up!


Bildproduktion A. Andarve och Gast ©

En av bilderna från kvällens lek med kameran. Vad tycks?

11 cocacola 14 marränger och 2 gin och tonic. Nu skiter jag i dehär!

11 cocacola 14 marränger och 2 gin och tonic. Nu skiter jag i dehär! Nu går jag hem, hahahaha. Nä nu har jag vart hos fotografen för andra gången idag, på en helt kaotisk fotosesion. Vansinnigt roligt vart det ialla fall. Ska lägga in någon rolig bild när jag kommer hem som ni kan kika på =)
Fotboll idag. Blääääää. Då är det roligare att spela apa framför kameran ;)

Ambivalent

Guuud vad skönt det var att trän lite! Första gången på år och dar. Tog en klass med BodyBalance någon blandning med styrka, balans och yoga. Stel som en jävlas pinna var man osmidig som en fet elefant. Till och med gubbarna på passet lyckades bättre än jag. Aja.. det ger sig väl. Men! Nu har jag fått veta att min bästa vän Maja tränar på Friskis & Svettis. Då kanske man borde träna där i stället? Roligare att träna ihop än ensam. Men Sats känns så myckett personligare och fräshare! Vad ska man göra? Får fundera på det.. Nu sitter och hos min fotograf och knaprar på ett wienerbröd. Smaskens! 


Streetsmart?

Bildproduktion A. Andarve och Gast


SATS

Jaha då har man äntligen tagit tag i sig själv. Skaffat gymkort på SATS och ska dit och träna alldeles strax. Måte ju hålla figuren på plats ;) Sen blir det en sväng ner till Anders Andarve. Vi ska gå igenom de senaste bilderna och kanske ta en ny på mig i svettiga träningskläder. Hot...NOT hahahaha


Låt det rätte komma in...

Torsdag kväll, klockan är 20.00 och jag sitter/ springer runt som en skållad råtta på jobbet.
Kör fyra olika projekt samtidigt, någon skäller i telefonen, säljarna springer om vart annat med tusen olika frågor oftast om samma sak allihopa, statistiken är svårräknad idag och stämningen är allmänt konstig.
Någon fuskar i avsluten, en annan har problem hemma och en tredje vill säga upp sig. Gaaaaaahhhhhhh!!!!!!
Vad är det för fel på folk igentligen?! Hela dagen har kantats av sura miner, mutter och stela ord.
Måste vara vädret. Grått och dimmigt hela dagen med regn och t.o.m hagel! Statistiken säger ju att både depressioner och självmord öker vinterhalvåret i Sverige. Tänk att väder faktiskt påverkar oss så mycket!

Ja ja, om en timma får man åka hem *skööönt* ska ta en lång varm dusch och sprola bort minnet av dagens leda. Krypa ner i soffan med en filt och min bok "Låt den rätte komma in"  Skiiitbra bok! Vrålspännande och helt i min smak  =) Högst rekommenderad alltså! Både läskig och jättespännande!

"När det ofattbara kommer till Blackeberg, är det först ingen som märker något. Det är senhöst och livet i förorten pågår som vanligt. Men när kroppen av en tonårig pojke, tömd på blod, hittas i närliggande Vällingby börjar rykten om ritualmord sprida sig, inte minst på löpsedlarna.
  Ännu anar ingen vad det är frågan om.
  Tolvårige Oskar fascineras av mordet, men det är inte det viktigaste som händer i hans liv. Det har flyttat in en tjej i porten brevid. Dom blir vänner. Dom blir något mer.
   Men det är något som är fel med henne. Något som inte stämmer. Och hon kommer bara ut på natten."


  


Äntligen!

Äntligen hemma igen! Äntligen fått ta den varma dusch jag fruset längrat efter hela dagen! Äntligen fått krypa ner med en filt i soffan och en varm kopp choklad! Äntligen fått min minidator från tre endast 10 tum! Äntligen!!!


Inspiration på jobbet

Sitter på jobbet och säljer allas vår favorit-vecko-tidning så skjortan står rätt ut. Samtidigt sitter jag och tittar i en annan, nämligen Sofis mode och hittar detta.
Helt rätt tycker jag. Älskar hur dragkedjen framhäver den lite rockigare loocken. Vad tycker ni???



Okej det var kanske inte den vackraste grön, men iallafall!


Versace

Oooooh, om det är något jag älskar så är det (förutom Chanel då) Versace. Både i kläder och accessoarer men framför allt deras nya parfym! 



Parfym:
Versense, Versace. Pris: 695 kr (50 ml).  

Ni MÅSTE gå in i närmaste parfytmeri och lukta på den.
Doftar av liljor och riktig PONDUS!


Helt klart en doft för den moderiktiga =)


Vilken miss

Hade en remiss till vårdcentralen idag fört provtagning eftetrsom jag har så ont i huvet hela tiden. Tyvär blev det en liten miss. Jag hade glömt att kolla VILKEN vårdcentral jag skulle till. RESULTAT: besökte hela tre vårdcentraler innan jag hittade rätt och vart jag nästan en hel timma sen. SUCK! Nu måste jag ta en dag till att åka dit för att ta mina blodprover jag jag verkligen hatar sprutor och nålar. Ännu en natt i skräck väntar...



Vråldjupa urringningar hetast i höst

Om man ska lita på kändisarna och Sofie i Sofies Mode så är det urringningen som är den hetaste accessoaren i höst.
Vad tycker NI?? Hur djupt vågar man gå??

Alltid lika vacker!!! Älskar klänningen!!


Hitta din egen djupa urringning på bland annat H&M


Stora tuttar.

Alltså tuttar i all ära. Stora som små men vad fan det finns väl gränser???


Måndagar alltid lika hemska!

Vaknade kl sju i morse, upp och hoppa och iväg till jobbet. Kommer in på kontoret kl 8 och något känns himla fel.. Min andra hälft vad gäller ansvar över kontoret är OCKSÅ där. "Nämen hej Cicci vad gör du här?! Glömde vi berätta att jag tar ditt morgonpass idag? För du börjar först kl 12. Åk hwm och lägg dig!" Åååååååhhhhh! Jätte kul uppe och inne på jobbet i onödan.. SNARK! Jaja.. åkte hem och sov tre timmar till.

Nu är klockan 22.00, har precis tagit en dusch och sitter nu i soffan framför TVn och mumsar CoccoPops för glatta livet hahahaha vadå växa upp??? kollar ROAST PÅ BERNS fan ja skrattar så ja kissar på mig. Sååååå klockrent program! Haha

Cocco Chanel

Alltid lika skönt med söndag. Vaknade kl 12, gick och handlade med killen, tittat på film och somnai tillsammans i soffan, aaahhhhhh... =) Nu ska jag titta på Cocco Chanel, filmen om hennes liv. Bara ÄLSKAR väskor och kläder från Chanel, inte minst parfymen, Chanel no. 5.

Plaza Kvinna firar 15 år i år. Med över 200 sidor modå får ni även filmen Cocco Chanel och ett doftprov på Versaces senaste parfym. NICE!

Så jäkla härlig bild hahaha


Lördag kväll ;)

Sådär, då fick man vilat en stund. Skönt! Kom nyss hem. Han åka in till stan ett par timmmar efter vilan och ta en drink med Amanda. Eller ja... det blev faktiskt flera lakrits shottar MUMS! och mycket skvaller hehehe.
Favoritstället är Lilla London på Avenyn. Eller vattenhålet som vi kallar det. Går alltid dit på en "snabbis-bärs" brukar vi säga, vilket alltid blir en lång after work alla dagar i veckan =) Anledningen till att vi alltid börjar där är den supermysiga gameldagsa stämningen och mycke roliga människor. Det vart bland annat där jag träffade min fotograf och Kate Moss (iiiiihhh) en gång.

Nu är jag hemma igen. Tända ljus och middag med killen (älskar ♥), en film (GI JOE) och sen blir det nog utgång. Antagligen till Nivå.

Ha en underbar kväll! Puss!

Say no more..

Cool bild va!?

Bildproduktion Andarve och Gast


Jobba jobba

Hej bloggen!

Har precis kommit hem från jobbet. Japp, jobb på en LÖRDAG. Muu.. Arbetar ju på ett callcenter som coach och sammordnade bl.a för försäljning mot konsument. (Dvs telefonförsåljning mot privatpersoner)
Är i slutet av en kampanj just nu som vi inte riktig hunnit klart med, så därfrör samlas hela styrkan för att göra klart den nu under helgen. Har alltså vart och släpt in säljarna på kontoret och kört igång dem.

Nu är jag hemma igen och ska krypa ner i sängen och vila en stund. Blev supersent inatt så jag är vråltrött GÄÄSP!
Måste ju va pigg inför kvällen. Party party =)

GOD NATT! ;)

KENZA?

Hej andra bloggare! Vad har ni för er en kväll som denna? Själv ligger jag i soffan ingosad i en filt, kollar en skräckis och äter choklad så det sprutar ur öronen =) Killen har redan deckat eftersom han var uppe och jobbade redan kl FEM i morse. Så man får ta hand som sig själv ikväll. Men nu var det ju inte det ja skulle prata om..

Var inne på KENZAS blogg och läste för en stund sen. Alltså den mest omskrivna bloggaren i sverige om ni missat det. Och det får mig att fundera. Här har vi en tjej som lever sitt liv precis som hon själv vill och gör vad hon vill med sin vardag för att sen skriva om det i sin lilla blogg (som för övrigt är rätt trevlig) Uppenbarligen skriver hon jäkligt bra eftersom det är så  många som lägger energi på att läsa den och skriva kommentarer. Och jag måste säga att att det är jätteroligt att en tjej på bara 18 år kan inspirera så många! Fortsätt med det för du gör faktiskt en skillnad i många tjejers vardag!

Så kommer vi till er som skriver arga och upprörda kommentarer som svar på hennes inlägg. Och det är nu jag VERKLIGEN börjar fundera. Jag viste faktiskt inte om att man är tvingad att läsa hennes blogg. Måste ju verkligen vara jätte jobbigt att tvingas läsa något man inte gillar. Eller är det så att man faktiskt kan välja att besöka sidan eller inte? WOW, NEWSFLASH! Är det så fruktansvärt irriterande att läsa vad hon skriver så låt bli då! Låt henne skriva som hon vill och passar inte galocherna så låt bli. Svårare än så är det inte.

Är det nu så att ni ändå känner ett pockande behov att fortsätta läsa hennes inlägg och protestera, ja då har hon ju faktiskt lyckats. Dvs. beröra sina läsare på ett eller annat sätt. Så bra jobbat Kenza. Hur vi än vrider och vänder på det, så vinner du i alla lägen.

Det finns ett talesätt som säger: Kan du inte säga något snällt, så behöver du inte säga någonting alls. Prova det för omväxlings skull.

Dagens Outfit 09-10-02


Hj♥rtSkarande!!

Forst maste jag be om ursakt for jag har lyckats trolla bort bokstaverna a och o fast med prickar over. USCH

Talade med min van idag som arbetar som elektriker. Dom har fatt in en ny kille pa jobbet som extrajobbar pa helgerna. Till saken hor att han ar autistisk. Det syns inte pa utsidan, man ser ut som alla andra. Men att vara autistisk innebar att man har svart att tyda sociala koder, umgas och knyta kontakter osv. For du vet inte hur man gor. Hur det du sager uppfattas av andra. Som autistisk innebar det ocksa att man ar extremt begavad innom nagontging. Som om kroppen kompenserar for det som fattas. Ta Mozart t.ex, han var autistisk men samtidigt ett underbarn som skrev helt fantastisk musik som levt kvar som klassiker anda till idag.

Any way.. Killen i fraga gor alltid sitt basta for att passa in vilket ni forstar inte ar sa enkelt. Men man tycker anda att det borde finnas nagon slags forstaelse hos de andra i omgivningen. Att andra vuxna ska kunna bete sig som just det, vuxna och vara lite extra hjalpsamma mot nagon som inte alltid har det sa latt.

Det som gor mig sa forbannad ar att dessa vuxna manniskor pa arbetsplatsen inte har varken forstand eller medkansla utan MOBBAR honom for att han ar just det han ar. Autistisk. Kallar honnom for efter bliven, Cp-skadad osv. Tittar snett och ar allmant otrevliga. Fy fan alltsa!

Idag satt tydligen alla i lunchrummet och pratade. Killen som vi kan kalla for Jonas star i dorroppningen och kikar som for att forsoka lasa av situationen. Efter lang stund tar han en stol och satter sig med gruppen fast lite utanfor. Och dar sitter han och lyssnar pa samtalet och skrattar med och tycker att han ar med och umgas. SOTNOS! For han forstar inte.

En i gruppen vander sig och sager, vad fan skrattar du at. Du ar inte med i samtalet om du tror det.
Jonas som inte forstar vad han gjort for fel borjar grata och sager ingen tycker om mig, jag hor inte hemma har.
Senare pratar min van med honom och han skiner upp och sager, Jag trivs sa bra har for det ar ingen som mobbar  mig har.

Det gor mig sa ledsen i hjartat. Om han tycker att hans arbetskamrater behandlar honom val har sa vill jag inte veta vad han upplevt tidigare. Tank dig att vara 19 ar gammal, ha hela livet framfor dig. men pga av helt javla hjarndoda idioter till vuxna lever du i standigt med att fa veta att du inte ar som alla andra, inte far vara med, hela tiden bli omtalad for att du ar inte lika mycket vard! Jag onskar att jag kunde fa traffa er som behandlar Jonas som ni gor och spotta er i ansiktet. For det ar vad ni gor mot Jonas nar ni trycker ned honom. Vill tala om vilka javla lobotomerade guldfiskar ni ar. MedIQ som en javla fiskmas! Jag skams over er!

Och Jonas. Du ska veta att du ar en underbar manniska. Lika mycket vard som alla andra. Med lika stora rattigheter att fa finnas till och ma bra och vara alskad. Och alla idioter som behandlar dig illa. Bry dig inte om dem. De ar anda inte varda ditt sallskap!


RSS 2.0